shoping

De beste plekken om te gaan in Parijs

Private shopping

Do I look good?

Uiteindelijk is het een uitdaging om je voor te stellen hoe je er zo goed mogelijk uitziet in al die kriebelige designerkleding die je hebt gepast. Vergis je niet, ik weet dat het soms een beetje raar kan zijn. Maar aan de andere kant wil je er ook weer niet te formeel of te sportief uitzien – dat staat misschien beter bij een van de jongens, dan bij jou. Er zijn veel verschillende winkels om uit te kiezen in mijn boetiek in de buurt van Parijs, van Gucci, Chanel, tot Paul Smith, Giorgio Armani, tot Monitor Casement en Yves Saint Laurent. Ik breng ook tijd door in de beroemde designerwijk van de stad, Avenue Montaigne. In de oude stad vind ik ook designerboetieks waar andere merken worden verkocht dan die waar ik gewoonlijk in werk. Onverwacht vind ik soms wereldberoemde ontwerpers als Karl Lagerfeld, Cruel fake, Norman Brush en Matt and Nat, werkzaam in de meer bescheiden winkels van de hoofdstraat.

Een van mijn favoriete plaatsen om naartoe te gaan is Hairrots, dat is een heerlijke kleine plaats met enkele van de beste kapsels in de wereld. Ik hou van hun golvende opties, waarvan de beste (na alles wat ze moeten!) zijn in twee delen. Deze winkel is ook fantastisch voor de vampy rood harigen onder ons, hun rood harigen zijn een van de weinige die er goed uitzien, en hun prijzen zijn gek (maar redelijk). Ze verkopen ook enkele juwelen, waaronder goud en diamant, en ook accessoires, beddengoed en kindercollecties. Een andere favoriet van mij, mogelijk, is Fresher than dirt hair. Deze winkel is de plek voor hoofd- en lichaamsmassages, in feite denken ze echt aan je comfort. Er is ook een geweldige kleine plaats genaamd Les Enfant Terribles waar u kunt proberen op een aantal private shopping trips in Paris te doen. Ik denk dat de prijzen om Parijs te bezichtigen redelijk zijn, en de service is goed. Maar het is een beetje een avontuur om er te reizen, dus haast u niet om iets te kopen!

Als u in Parijs wilt gaan winkelen, kunt u het beste naar de kleine bazaars gaan. U kunt hier tegen een nominale vergoeding dameskleding bekijken, en dat is natuurlijk de moeite waard. Parijs is de modehoofdstad van de wereld, en Parijse ontwerpen kosten veel meer dan alle andere ter wereld. Ik heb echt goede spullen gevonden in de kleine bazaars. Een paar hele leuke/leuke schoenen van PUMA (die minder dan $60 kosten) voor 36,00 dorbons. Een echt schattig jurkje van Morisco dat ik leuk vond omdat het 18,00 was. Nu ben ik meer dan blij om een paar uur bij iemand over de vloer te shoppen om mijn nieuwe jurk te betalen, ze laten het me doen! Er zijn nog andere plaatsen om te proberen als je geïnteresseerd bent in Enfant Terribles.

Vlees kopen in Parijs is heel gemakkelijk, want Parijs staat bekend als een stad van restaurants. De Franse hoofdstad zit vol met kleine plaatsen zoals ‘Palais Chef’ (wat ‘Kleine Plaats voor Uitstekend Eten’ betekent) en ‘Laisonne’ (wat ‘Lunchplaats’ betekent). Je vindt er plaatsen als ‘Leulates’, wat ‘Chaise Lounge’ betekent, en ‘Viverets’ wat ‘Experience Points’ betekent, of plaatsen zoals dat. Maar nu moet ik G10 bespreken en de 800 markeren. Dit is belangrijk omdat het aantoont dat de smaak van het voedsel in de loop der jaren verandert. In de jaren ’60 was het erg populair voor taarten en gebak. Tegenwoordig denken we bij lekker eten en luxe echter aan saladebars en cappuccino. Maar in toe 10, daar is geen reden voor. Hier vindt u G10, het nieuwste op het gebied van schoenenmode. Zoals we weten is het tegenwoordig moeilijk om op maat gemaakte kleding te maken, in feite keren we ons daarom naar China voor arbeid en materialen. Maar G10 heeft een antwoord op dat probleem en het heet G10 inlegzolen. Ze zijn ontworpen voor uw oude schoenen en ze gaan net zo lang mee als uw orthopedische apparaat.

Het idee is dat uw oude paar schoenen (of elk niet-steriel paar) zo versleten is dat het nutteloos is. Uw voetafwijkingen zitten overal en het zou bijna onmogelijk zijn om ze op een zinvolle manier te verhelpen. Maar G10 inlegzolen zijn gemaakt om in elke schoen te worden geplaatst en het resultaat is een pasvorm die eigenlijk perfect is voor uw voeten. Het ontwerp is gemaakt om de lengte en de vorm van de voet te corrigeren en tegelijkertijd ongewenste bewegingen te voorkomen. Is dat niet het liefste wat ik ooit heb gehoord!

 

Lees meer

Private shopping

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.