shoping

De winnaar Doll

Waldorf poppen

De winnaar van de ‘Fodiac Award for Children’s Creativity,’ is de Sproetenpop. Deze pop heeft wereldwijde bijval gekregen, niet alleen van volwassenen, maar van zowel kleine meisjes als volwassenen. De Waldorf pop is zo populair, dat er zelfs een zoekversiering, reispilaar en erfstukketting van is gemaakt.

De bijzondere eigenschappen van de Sproetenpop zijn het zwevende hoofd en torso, en het expressieve gezicht. De hoofdflappen bewegen op en neer, en de torso heeft een geanimeerde stem. Het gezicht is flexibel, en het lijkt Duits te spreken. Dit speelgoed is zo populair, dat er zelfs een postzegel van is gemaakt!

De makers van de Sproetenpop hebben het onmogelijke met het mogelijke gecombineerd, op een manier die zowel voor kinderen als volwassenen zeer opwindend kan lijken. Het is niet verwonderlijk dat dit speelgoed kassa’s heeft gebroken, en in andere koopwaar zoals juwelen, meubilair, en kleding is gemaakt. Sproeten poppen zijn zeker uniek, en hebben een aura van plezier en mysterie om hen heen.

Ondanks de snelheid en de snelheid van de massaproductie van dit speelgoed, blijft de vraag naar Sproeten groot. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De Freckles pop is zeer redelijk geprijsd, vooral in vergelijking met de in massa geproduceerde Barbie poppen. Barbie poppen kunnen gaan voor honderden dollars, vooral de toestaat. Nu de benzineprijs zo hoog is, is het moeilijk om Barbie-poppen te betalen.

Ondanks de goedkope prijs van de Sproetenpop, zijn er prachtige dingen uit voortgekomen. Het meest populair is de dansbeweging waarmee de pop haar haren in de wind kan zwiepen, en een geweldige windzweep. De accessoires die bij de pop worden geleverd, zijn een haar-veer met pompons, een plastic telescoop, een Alice in Wonderland boek, en een make-up tasje, evenals een fles EvianBonus. Zelfs de yoghurt- en Friendly Kitty-vormige voedseldispenser is populair.

Met de mogelijkheid om Duits, Frans, Engels en Italiaans te spreken, is het geen wonder dat de populariteit van de Sproeten zo groot is geweest. En ondanks zijn populariteit, is de Sproetenpop nog steeds zeer betaalbaar. Zelfs de duurste, die voor de meest gesofisticeerde kinderen worden gemaakt, blijken betaalbaar te zijn voor diegenen die zich deze kunnen veroorloven. Het is zeker gemakkelijk te begrijpen waarom. De Freckles pop is alles wat het kleine meisje waarvoor ze bedoeld is, zou willen. Zij is warm, schattig, en zeer knuffel baar. De Sproetenpop is alles waar vrouwen van middelbare leeftijd van houden. Zij is verfijnd, zij is lief, maar zij is ook in staat om kont te schoppen.

Het beste van het verhaal over de Sproetenpop is dat Mattel, de makers van de Sproetenpop, trouw zijn gebleven aan hun belofte om de beste pop ooit te maken. De klantenbeoordelingen van het product zijn zeer positief. Het lijkt erop dat wanneer een vrouw eenmaal de kracht van de Sproetenpop heeft ervaren, zij deze in haar huis wil houden en nog jaren wil verzamelen. Daardoor kon Mattel jarenlang de markt voor hun poppen beheersen, en dat doet Mattel nu nog steeds. De Sproeten zijn concurrerend gebleven op de markt, en de nieuwe generatie jonge vrouwen geniet van de herinnering aan de Sproeten.

 

Lees meer

Vilt kunst

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.