Uncategorized

Een self-storage faciliteit kopen?

Faciliteit - de betekenis volgens Corporate Finance Lexicon

Over het algemeen huren self-storage-faciliteiten eenheden in percelen met meerdere eigendommen en bevolkte gebieden. De unit wordt op de verdieping geplaatst en gedeeld tussen twee of meer eigenaren.

Eigenaren kopen zelfopslagkavels in rechthoekige in plaats van vierkante maten en laten ze installeren door een vloeraannemer. De aannemer maait en herbemest de kavels, reinigt en steriliseert ze vervolgens voordat ze klaar zijn voor plaatsing.

Een self-storage faciliteit kan worden geplaatst op het dak of de muren van een eigenaar, of op een gehuurde stoep of veranda. In gebieden met lage overstekken of zonder trottoirs, zijn de kavels op de grond.

Geschiedenis van zelfopslag

Een blik op de geschiedenis van self-storage illustreert de huidige praktijken in de branche. Over het algemeen kwamen in de jaren vijftig kleinere faciliteiten op de markt voor self-storage. De Little River-norm voor gezond verstand (1958) moedigt het gebruik van kleinere eenheden meer aan dan traditionele percelen. Vóór de jaren zestig beperkte de Little River de installatie van buitencontainers standaard.

In de jaren 70 boden minder bedrijven buitencontainers aan. Sommige auteurs denken dat dit kwam omdat bedrijven bang waren dat de concurrentie hen van de markt zou verdringen. Anderen beweren dat de marktvraag de productvraag elimineerde.

Self-storage verkopers

Verkopers van containers voor self-storage huren beweren dat ze goede cijfers halen en concurrerend geprijsd leveren in vergelijking met self-storage bedrijven. ze onderhouden een verscheidenheid aan containers, van meerdere partijen tot slechts één partij, en moderne containers; één kavel wordt gebruikt als opslagruimte.

Gebruikte containers zijn spotgoedkoop en kosten meestal $ 100 of minder. Gebruikte containers kunnen worden gekocht voor $ 15 tot $ 60 per duizend gallons. De prijs is afhankelijk van kwaliteit en gewicht.

Er zijn ook containers op maat te huur. Als water wordt opgemerkt als onderdeel van de huurvoorwaarden, kunnen verwateringscontainers worden gekocht voor $ 15 per duizend gallons water. De prijs, met waterijs, varieert.

Woonbrandkasten

De tarieven voor vuurhaarden variëren. Sommige vuurhaarden worden gehuurd voor $ 15 per maand of per jaar. Vuurhaarden die voor thuisgebruik worden betaald, kosten minder, maar moeten bij het appartement of bedrijf worden afgeleverd en zijn minder nuttig bij brand.

De minimumvereisten voor de brandclassificatiecode, die te vinden zijn in de standaardordernummers van het National Safety and Standards Institute, staan ​​vermeld in het ASTM-normendocument ASME-TS 9000.org – Practice Standard for Commercial vuurwerk, sectionals, ovens en pit equipment.

Te vermijden valkuilen bij het selecteren van een container

Als je eenmaal een paar beslissingen hebt genomen, is het nog steeds de sleutel om je containers georganiseerd te houden en het deksel vast te zetten. Hier zijn enkele dingen om over na te denken voordat u uw container koopt:

• Draagbaarheid – Hoeveel mensen zullen uw evenement bijwonen? Zal het in de kelder of op zolder zijn? Hoe ver gaat het zijn en voor hoe lang? Wat is het doel van de container?

• Garantie – De fabrikant geeft drie jaar garantie op de inhoud van de container en voor commercieel vuurwerk twee jaar.

• Materiaal – Glas is zwaarder dan plastic, dus het is over het algemeen het voorkeursmateriaal voor vuurcontainers. Kunststoffen zijn goedkoper en breken vaak bij verhitting.

• Stroombron – Kies er een met een instelbare instelling.

• Is het gemakkelijk te hanteren en opent het gemakkelijk – dit is een van de belangrijkste esthetische componenten waar mensen naar op zoek zijn bij het doen van een aankoop.

• Verstelbare zijkanten – Kies een container met twee verwijderbare, verstelbare zijpanelen.

• Is de container dik of dun – containers zijn er in verschillende maten en vormen.

• Heeft hij gemakkelijk toegankelijke, vervangbare zitstokken – Kies een container met stevige metalen poten om te voorkomen dat hij tijdens het opzetten omvalt.

• Aanbeveling – Kies er een met een goede beoordeling in de Wicker Locker-serie van Amazon.com.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.