shoping

Gietijzeren keukengerei

Pan gietijzer

ura gietijzeren kookgerei Met zijn antiaanbaklaag, het koppelbestendige kookoppervlak, de mogelijkheid om voedsel gelijkmatig en toch snel gaar te maken en het antiaanbakoppervlak dat op de pan is gebakken, biedt het merk ura u een echt gezonde kookervaring.

ura gietijzeren kookgerei imaToss, imaToss CCD, imaToss nonStick, idas fastBake, idas Versewide, idas Borders, idas n’Kima, idas Toss, idas n’Knead fastBake, en de PrestoPro-vereniging. Deze pannen, die voorzien zijn van een niet-giftige antiaanbaklaag die bekend staat onder de naam Teflon, zijn geweldig kookgerei voor deWA die een kookgerei met een even grote antiaanbaklaag wil dat even duurzaam is.Gietijzeren keukengerei Gietijzeren kookgerei kan tegen een stootje, en blijft klaar voor actie. Gietijzeren kookgerei is ook een uitstekende keuze voor de kok in de achtertuin. Daarom zal zelfs de meest  conservatieve kok de keuken verlaten met meer voedsel dan hij nodig heeft om te koken.

Gietijzeren kookgerei is er in vele vormen, maten en kleuren. Enkele van de belangrijkste soorten gietijzeren kookgerei zijn anonomisch, en heavy duty. Deze potten en pannen hebben een geanodiseerde afwerking, anti-aanbak, heavy-duty gietaluminium pannen. Een van de voordelen van gietijzer, in tegenstelling tot gewoon staal, is dat het voedsel, vooral de korsten, niet op een koude temperatuur gaar worden. Daarom zijn ze de beste keuze om te frituren. Gietijzeren kookgerei is er in vele verschillende vormen. Enkele voorbeelden zijn rechthoeken en cirkels. Er worden veel verschillende soorten metalen gebruikt om gietijzeren kookgerei te maken, waaronder koper en aluminium. Voor het schoonmaken van gietijzeren kookgerei is het niet nodig om water en zeep te gebruiken. milde zeep en water kunnen de kruiden op de pan verwijderen – maar dan kan voedsel dat niet in bakolie is gedompeld niet worden gebruikt!

Omdat gietijzer zijn doeltreffendheid behoudt, en de pan niet hoeft te worden gekruid, hoeft hij niet in de vaatwasmachine. Eén woord van voorzichtigheid: Veel mensen hebben kookervaringen opgedaan met gietijzeren kookgerei dat zij als geweldig kookgerei beschouwen. Het is het beste om de aanwijzingen van de fabrikant te volgen bij het bereiden van gietijzer. De te gebruiken hoeveelheid lijkt sterk op het koken met pannen met antiaanbaklaag. Het kookoppervlak van een gietijzeren pan is één tot anderhalve centimeter. Wanneer u kookt, is het ten zeerste aan te bevelen eerst een test te doen op een kookoppervlak alvorens ze te gebruiken op uw eigenlijke bakplaat. De afstand van de pan tot de verwarmingsbron mag niet meer dan anderhalve centimeter zijn. Ook zijn sommige modellen, ongeacht de grootte, slechts tot een bepaald punt goed. Het is het beste om een gewone koekenpan te gebruiken voor uw friteuses.

Lees meer

Keuken trolley

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.