shoping

Hoe gebruik je een deurknop

Poignée cuir

Een Poignée cuir is een deurkruk die met een pin aan een platte ijzeren staaf is bevestigd. Dit eenvoudige mechanisme kan niet alle deurknoppen verklaren die in de loop der jaren in gebouwen zijn gebruikt. Bijvoorbeeld, het huis van mijn ouders heeft net als het mijne kleine ronde deurknoppen. Deze zijn van het type dat vroeger met een toeren draaide. Dit type is het meest bekend als een dummy handvat. Maar hoewel deze tegenwoordig zo gangbaar zijn, zijn zij niet het enige type deurkruk dat in gebruik is.

Velen hebben in de afgelopen decennia deurgrepen met hendel gebruikt in plaats van de gecentreerde deurgrepen. Dit is niet langer een gangbare praktijk, maar ik kan u verzekeren dat het zeer zeldzaam is.

Terug naar de Poign ORDER. In mijn ouderlijk huis worden de volgende type hendels gebruikt. De getypte hendels zijn vergelijkbaar met echt oude autowasmachines over dinerorters. Aan de bovenkant van deze hendels zijn 6 kleine ronde metalen afpelhendeltjes geplaatst. Deze zijn bevestigd aan de zijplaten van de deur. Draai de hendel los en de deur draait.

De hendel op de bovenstaande handgreep is bevestigd aan een in elkaar grijpende stang aan de onderzijde van de deur. Lange hefboomkrukken zijn groot van formaat. Er hoort een bovenplaat aan te zitten of de bovenkant moet nieuw zijn. De handgreep heeft 6 kleine ronde scharnierende hendeltjes, perfect gecentreerd op de stang die ze verder op de deur houdt. Het gebruik van deze 6 kleine hefbomen maakt het mogelijk de jambrede te vullen en de deur erop te sluiten. De 6 kleine overlappende staafjes worden in elke positie gedraaid. Het unieke van de handgrepen aan de binnenzijde van de deurstijlen is dat de bijbehorende hendels niet aan de deur, maar aan de hendelcontractor aan de binnenzijde van de deurstijlen zijn bevestigd. Om ze te verwijderen en te vervangen, moet u de deur laten zakken en de schroeven losdraaien waarmee de handgrepen aan de deurstijlen zijn bevestigd.

De volgende ochtend zult u niet zien dat de deurklinken vervangen zijn, waardoor uw huis er stijlvol uitziet. Echter, de deurklink kan er beter uitzien dan de oorspronkelijke fabricage. Voor de gemiddelde deur glas hoogte van 220000 – 240000 is niet veel nodig om de binnenbalk te vervangen. Een goede deur vervanging zou uw vraagprijs moeten verhogen. De laatste tip die ik heb is om de toekomst te voorspellen. Controleer de gebruiksaanwijzing van de metalen onderdelen. Regelmatig smeren van de handvatten is slechts het begin. Het probleem zal blijven bestaan als het niet verholpen wordt. De boor is zelden de boosdoener. Kijk uit naar ernstige corrosie zoals falende metalen. Wees voorzichtig met deuken die van bewegende delen komen. Als er een deuk is, ziet u een afbladderend oppervlak.

de metalen delen niet op de omgekeerde snelheid werken als de deur beweegt. U moet er zeker van kunnen zijn dat de deur soepel zal draaien. De meest voorkomende oorzaak van het falen van de deurkruk is het niet oliën van de sluitveer, omdat deze eenvoudig Controleer het oliepeil op de veer met behulp van de J-vitamine. Probeer dit het beste met de 55 spuitolie. Voor grote gaten is het beter om wat smeermiddel op de overhead deurklink onderdelen te hebben. Aan de andere kant, als je toch nieuwe hardware koopt, zul je verbaasd zijn hoe moeilijk het is om reserveonderdelen te vinden. Ik ben een verkoper op eBay die de volgende artikelen wil verkopen. De Domino klink op het houtwerk. Het is een eenvoudige klink met een ketting op de deur. Dit is waar ik naar zoek als ik deurklinken wil schilderen en dupliceren. Het advies van mijn buren is dat als ze het moeten vervangen, ze het zo snel mogelijk vervangen.  De overstroomde hendel. Dit is de pr-opener van de molenwerk zware deur. Het gebruikt een ketting om de deur terug te trekken. Zodra de deur terug is, trekt hij de deur van links naar rechts, waardoor uw voet naar beneden gaat en uw hand naar de voet van de deur, waardoor de deur gedwongen wordt dicht te zwaaien.  Levolor hendel handgrepen. Deze zijn voor het openen en sluiten van de deur. Deze deurkrukken worden gebruikt om de deuren omhoog te doen om te voorkomen dat iemand van buitenaf het huis binnenkomt De Tem independence hendel. Deze is ontworpen om de achterkant van het huis te beschermen terwijl de deur omhoog of omlaag wordt gebracht. De KubRD hendel handgreep. Deze kan aan beide zijden van de deur worden ingedrukt om de hendel eventueel te blokkeren, zodat deze niet kan draaien terwijl de deur openstaat.

Lees meer

Woonaccessoires webshop

Windlichten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.