shoping

Hoe geld te besparen op uw volgende outfit

Personal shopper

Allereerst, ik ben het, Kitty en ik ben een personal shopper. Ik lees graag modebladen. Toen ik klein was, hield ik van hamsters. Sindsdien zijn de enige poppen die ik ooit heb gehad, American Girl-poppen. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mode, vanaf dag één. Tegenwoordig draag ik de nieuwste limited edition designer topjes, rubberen polsbandjes, truien, shirts, jurken en handdoeken. Ik heb zelfs mijn eigen kleren gedragen!

mijn kast efficiënt in te richten. Ik wil in de beste vorm van mijn leven zijn, dus ik moet slim zijn met de kleren die ik koop. Ik zorg ervoor dat ik een strategie heb voordat ik ga winkelen. Ik maak een lijst van de persoon voor wie ik iets ga kopen, het soort kleding dat hij of zij mooi vindt en de maten. Ik ga naar de winkel die de stijlen aanbiedt die ik leuk vind voordat ik mijn huis verlaat. Het belangrijkste is dat ik altijd een douche neem voordat ik mijn huis verlaat. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat je geld kunt besparen door een bad te nemen voordat je weggaat. U zult merken dat u op deze manier veel geld kunt besparen. Hieronder vindt u enkele ideeën over hoe u geld kunt besparen op uw volgende outfit. Gebruik ze naar eigen goeddunken.

1. Koop buiten het seizoen. U kunt een nieuwe trui in de zomer kopen. Dat is veel goedkoper dan een oude trui kopen in de winter. 2. Koop truien, broeken, hoodies, enz. die lang meegaan. Koop niets dat te strak of te ruim zit. 3. Mix en match uw stoffen. U moet een uniforme stijl hebben die u mooi vindt. Koop geen T-shirt dat blauw en rood is of een hoodie die groen en geel is. Je moet kunnen mixen en matchen tot een uniform modestatement. 4. Ga altijd naar de uitverkoopafdeling. De uitverkoopafdeling is altijd een goede plek om basics te kopen zoals zwarte topjes en broekjes, broeken en sweatshirts, enz. 5. Koop een paar sweatshirts van goede kwaliteit, en een paar hoodies. Je kunt altijd meer kopen als je het nodig hebt.

6. Huur een babysitter in, zodat u iemand heeft om op de kinderen te passen en u boodschappen kunt doen. De beste babysitters zijn 24/7 beschikbaar. 7. Koop cosmetische vervalsingen van designerkleding. De manieren om het te zien liggen voor de hand, maar sommige vervalsingen zijn per ongeluk goedkoper. Als u een echt kledingstuk vindt dat voor dezelfde prijs wordt verkocht als een namaakartikel, vraag de verkoper dan naar de verkoper. 8. Controleer zorgvuldig de vervaldatum.9. Wees voorzichtig met het kopen van dingen in tweedehands winkels. Soms zijn de dingen die er nieuw uitzien, eigenlijk al versleten. 10. Winkelen met Thanksgiving. Dit is geweldig voor die mensen die op hun financiën letten tijdens de feestdagen. Als u iets vroeg moet kopen, zult u merken dat veel winkels uitverkoop houden op koopwaar die voorbij hun seizoen is, zoals  hardloopschoenen. Vakantiewinkels zijn goede plaatsen om grote koopjes op mooie spullen die je kunt dragen voor het komende seizoen te krijgen.

Lees meer

Private shopping

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.