shoping

Hoe je handen goed kunt wassen

Zeep bar

Hoe moet je je handen goed wassen? Het is heel belangrijk dat u uw handen goed wast voordat u uw gewone activiteiten uitvoert, omdat u de hele dag vatbaar bent voor infecties en ziektekiemen op uw handen. Huidinfecties of contact met chemicaliën, ziektekiemen en andere ziektekiemen kunnen leiden tot vermoeidheid, allergieën en vele andere ernstige ziekten. Daarom is het sterk aan te bevelen uw handen te wassen voor het eten, na het spelen met huisdieren of na in contact te komen met nieuwe voorwerpen. Wat heb je nodig van een handgemaakte zeepbar?

Het hebben van een handgemaakte zeep die vrij is van chemicaliën is de beste manier om een kiemvrije omgeving voor uw gezin te creëren. Op deze manier kunt u de ontwikkeling van ziekten voorkomen. Een van de beste en gemakkelijkste manieren om uw gezin kiemvrij te maken is door zeep te maken met allemaal natuurlijke ingrediënten. Bovendien kunt u er extra’s aan toevoegen om het gebruik ervan te verbeteren. Probeer eens groene thee, kruidnagelolie of pennyzout aan uw mengsel toe te voegen. Zulke creaties zullen je zeker meer gezonde creaties opleveren. Zeep maken op de ouderwetse manier Als u een handig type bent, kunt u zonder veel moeite uw eigen gepersonaliseerde zeep maken. Om te beginnen heb je dingen nodig zoals een klein potje of een mason. U kunt mallen, uitgesneden vormen en druk zeep in nette kleine ballen voor uw handgemaakte zeep. Het aantal balletjes dat u maakt hangt af van uw creativiteit.

Een veel voorkomende fout die veel mensen maken bij het maken van zeep is dat ze te veel bloem gebruiken. Als u zelf zeep heeft gemaakt, weet u dat dit een fout is. Bloem is nodig voor de zeep. Het deeg wordt dicht door het vet van uw lichaam en het wordt dan plakkerig. Met wat oefening zult u in staat zijn een dik, plakkerig deeg te maken. U kunt ook kiezen voor de ouderwetse methode om zeep te maken. U kunt elke soort loog, zout of water kopen om te gebruiken. Loog wordt echter meestal in poedervorm geleverd en u zou gefrustreerd kunnen raken over uw gebrek aan opties bij het maken van zeep in poedervorm. Met een grote bak loogpoeder zonder toegevoegde oliën bent u klaar om uw eerste partij zeep te maken.Om uw loogzeep te maken, heeft u een grote en sterke bak nodig om het loog in te doen. U kunt ook een aantal van de volgende ingrediënten toevoegen om uw zeep te logen. Een kwart plantaardige olie is een perfecte manier om te gaan. Een kopje glycerine is ook een goede toevoeging aan het mengsel. Een liter gedestilleerd water is het meest geschikt. Tenslotte zult u het mengsel in kleine stukjes willen snijden. Medicijnen voor je schuim Als je je mengsel hebt afgekoeld, ben je klaar om je schuim te maken. Als je een oud recept voor schuim hebt, zul je het moeten aanpassen aan de gewenste consistentie. Het toevoegen van een grote hoeveelheid borax poeder kan de manier waarop je schuim aanvoelt veranderen. Je zult ook een grote dosis zout willen toevoegen dat het opzwellen van je schuim vertraagt. Tot slot, wilt u uw blokken te bedekken met de loog zeep. U bent op weg om uw eigen zelfgemaakte natuurlijke zeep te maken. Niet alleen heb je een milieuvriendelijk cadeau, maar je zult ook geld besparen. Veel chemisch verpakte zepen zitten vol met dingen die schadelijk zijn voor je huid.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.