shoping

Hoe kies je het juiste kookgerei voor jou

Cadeaupakket

Vind je dat moeder een traktatie verdient? Wil je haar verrassen en haar tonen dat je om haar geeft? Hoe kunt u dat doen zonder haar verrassing te bederven? Hier is het geheim. Verras haar met een cadeaupakket van G-reeks kookgerei.

Een instapmodel kookgerei dat weinig onderhoud vergt en uitstekend geschikt is voor alle soorten fornuizen. Het is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor langdurig gebruik. De stalen handgrepen en het zwevende ontwerp zorgen voor een gemakkelijke bereiding en onderhoud. Dit fornuis heeft een afneembaar deksel, 10 kopjes wisselbekers, 2 soepkommen, 3 verschillende maten vergieten, 3 verschillende maten ovale kommen & 1 broodpan. Het heeft ook een 180 graden draaibaar deksel met koel blijvende handgrepen aan de zijkant. Dit kan ook gebruikt worden als een 2 of 3 laags kookfornuis.

Het Heavy Duty Keramisch Kookgerei van GE is goed gemaakt, duurzaam en verzorgd. Het is keramisch porseleinafval en heeft een levenslange garantie. De handgrepen blijven koel en hebben een drievoudige hoedsluiting. Het is vaatwasmachinebestendig en heeft een hittebestendige handgreep. De hoofdoversteekmagneet is aan beide zijden afgewerkt met glanzend porselein.

 

Thetale of the Tusted KnifeSet is een messenset met meer dan 160.000 borstels voor het schoonmaken. De set bestaat uit een fileermes, uitbeenmes, koksmes, vleesmes, zwaar mes en een hobbymes. Elk mes is gemaakt van chirurgisch roestvrij staal voor een levenslange duurzaamheid. De messen zijn van roestvrije dokterskwaliteit en vlijmscherp. Ze zijn van Salt Steel en hebben een garantie van 10 jaar.

Lees meer

Verrassingsbox

Housewarming cadeau 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.