shoping

Hoe kunt u uw auto tinten

Raamfolie online

Elke plaats waar u uw auto kunt parkeren kan ook worden gebruikt voor het tinten van ramen. Er zijn plaatsen die laat je in je ramen en spray naar beneden wat tinten. Dit kan ook worden gebruikt als er dingen gebeuren in uw auto die je niet kunt zetten. Een voorbeeld zou de werking van de airbag zijn. Met deze service hoeft u niet naar uw werk te gaan waardoor u tijd verliest. Maar als u overal glas in uw auto heeft en het is niet beveiligd, kunnen de mensen die bij u blijven een probleem hebben.

Raam folie is een goed idee voor iedereen. Zelfs u bent rationeel genoeg geweest om uw redenen op te bergen en uw auto in stalling te zetten. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is uw tinting materiaal tevoorschijn te halen en het op de ruit te laten aanbrengen. Dan zult u in staat zijn om door uw autoruiten te kijken zonder de zorg dat de MUV dingen zou kunnen raken. En het ergste wat er kan gebeuren is dat het een voetganger kan raken die geraakt kan worden door uw auto. Dan hebt u een groot probleem omdat die persoon ernstig gewond kan raken of kan sterven. Dus, raden wij u aan dat u geniet van uw getinte auto. Voor meer informatie, kijk gewoon op outrians.

ondo tinting is het tinten van de ramen van uw auto’s. Custom straat tint is precies wat u zoekt. Als u een breder scala van kleuren om uit te kiezen wilt, dat is OK. Het tinten van ramen is voor iedereen. Als u last heeft van brandende vingers of gewoon van de kou, dan is tinting de oplossing voor die problemen. Zorg er alleen voor dat het bedrijf dat u gebruikt voor het tinten van uw auto is geregistreerd bij de stad. Een ander ding om te weten is als uw auto is een ouder model. Zorg er dan voor dat het materiaal dat u gaat kopen geschikt is voor alle ramen, inclusief de achterruit. Zorg er ook voor dat het goed gemaakt is. Een slecht materiaal zou het aanbrengen van het materiaal moeilijk maken.

Wees u bewust van de wetten die de ramen van het voertuig veranderen. Het tinten van de ramen is toegestaan in het werkgebied. Voor andere werkgebieden is speciale toestemming van de regionale overheid nodig. Ook moet het materiaal dat we gebruiken gecertificeerd zijn. Dat betekent dat het niet zal afschilferen, duurzaam moet zijn en geen water mag opnemen. De typische laagdikte van het materiaal is 5 micron. Dit in vergelijking met een coating van materiaal op oliebasis die 15 micron is. Als u een lijn ziet die zich uitstrekt over meer dan 0,5 van een inch van enige afmeting van de ruit, dan is deze waarschijnlijk veel te dun en moet worden vervangen. Door de dunne laag te vervangen op een afstand van 1 inch tot een afstand van 3 inch, dan is de raambeplating over het algemeen gedeeltelijk overgebleven. Indien dunnere lagen worden aangebracht, zal het percentage van het residu na verwijdering van het residu afhangen van de duurzaamheid en de sterkte van de applicatie. Als dat niet het geval is, kan een hittepistool en een föhn worden gebruikt voor een voorbereiding met hoge temperatuur.

Dit artikel laat zien hoe gemakkelijk u uw auto kunt modificeren. Als u denkt dat het onmogelijk is, denk dan opnieuw, want zelfs de afstandsbedieningen kunnen worden gewijzigd. Ze kunnen problemen hebben als ze niet helemaal vastzitten. Als je een aantal coole video’s wilt zien met stap-voor-stap instructies over hoe je het moet doen, dan kun je de onderstaande site bezoeken. Je zou zelfs kunnen krijgen ideeën en een aantal goede patronen die u zullen helpen de installatie van de tinting zelf.

Lees meer:

Zonwerende raamfolie 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.