shoping

Hoe maak je een nieuw patroon

Naaipatronen kopen

Als we op de hoogte zijn van haarkleurstijlen en de laatste trends, is het niet erg moeilijk om een geweldig nieuw patroon of naaipatroon te maken. Nadat je een nieuw patroon hebt gekozen om te maken, volg je deze instructies voor het maken van een nieuw patroon.

1. Nadat u een nieuw patroon hebt gemaakt, kiest u het stuk dat u wilt naaien en gaat u met uw naaimachine zitten, zodat u op de juiste instelling voor uw steek komt zonder de juiste telling te missen, te beginnen met nr. 1.

2. Rangschik uw anesthesiehokjes in de stemvork. De ervaring heeft geleerd dat de prijzen in een stemvork in hetzelfde gebied liggen als u hogere naaimachine-instellingen heeft.

3. Wanneer U dan voor Uzelf de juiste instelling hebt gevonden, met de binnenste naald als leidraad, onderzoekt U de instelling zorgvuldig met licht voor een verandering van instelling. Als u ziet hoe de onderdelen hieronder goed zijn afgesteld, zult u merken dat het misschien gemakkelijker is om een nieuw patroon te maken.

4. Nadat u de op de stemvork aangegeven instellingen hebt bekeken en de naald dienovereenkomstig hebt afgesteld, verwijdert u de naaimachine en zet u deze met de wijzers van de klok mee in beweging, terwijl u uw hoofd en ogen gebruikt om de machine in de richting te bewegen die zo weinig mogelijk tijd in beslag neemt als u moet blijven naaien.

5. Verzamel alles wat je nodig hebt en begin aan je sectie. Het zou veel gemakkelijker zijn als u de instelling aanpast voordat het stuk daadwerkelijk in de positie is waar u het in wilt hebben. Pas de instelling aan en begin met naaien.

6. Let goed op je patroon, zodat je niets verliest. De manier is met een soort constructie. Je kunt meer krijgen dan wat je nodig hebt door het weg te halen en opnieuw te controleren voordat je alles terug legt om het te vervangen.

7. Fixeer het stuk dat je gemaakt hebt en breng het dan op de harde hoofdstand van de naaimachine terwijl je nog steeds op de stemvorkschouders staat. Met de toon laat je de stemvork overeenstemmen met de naaimachinedraad met het patroon dat je in je werkkamer hebt gemaakt.

8. Bevestig uw afstellingen en stap in de naaimachine om de toon van uw naaimachine in te stellen die de meeste vorm had in de hele naaikamer.

9. Nu is het tijd om de taak te beginnen, omdat de naaikamer een beetje stil is in de weg van de werking van de naaimachine door naar de’-vijftig’ te kijken rechts die voor een linkerkant instelling te zijn. Om de aanpassingen soepel te laten verlopen, verlaagt u de instelling terwijl u naar de instelling’-zestig’ over alles kijkt.

Lees meer:

Stoffenwinkel Amsterdam

Duurzame stoffen

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.