shoping

Hoe te spelen:

Cards against humanity

Als je al eens met een groep vrienden hebt gespeeld, dan weet je waarschijnlijk hoe Cards against Humanity wordt gespeeld. Voor de niet-ingewijden: elke persoon krijgt een bepaald aantal kaarten, en elke kaart is een punt waard. De persoon met de meeste punten aan het eind van het spel wint.

Cards against Humanity spelen is erg leuk en het concept is zeker erg leuk. Maar door de eenvoudige regels, en omdat de groep soms samenkwam en gewoon voor de lol speelde in plaats van serieus, werd het spel uiteindelijk erg repetitief en duurde het niet al te lang.

Zoals bij elk spel is voorbereiding de sleutel en Cards against Humanity kent zowel groepsplanning als individuele planning. Hier is hoe te spelen:

– door je kaartspel rommelen en je jokers zoeken is een must- er zeker van zijn dat iedereen op reis is gegaan(alleen onder speciale omstandigheden, denk eraan geen beloftes op de freaky trein)- er zeker van zijn dat iedereen aan tafel zit- zo snel mogelijk het juiste antwoord geven- vragen stellen die snel beantwoord kunnen worden- door de zure appel heen bijten en vaak wegwerphandschoenen gebruikenSave the Group

– Zo eenvoudig mogelijk, zorg ervoor dat de kaarten gesorteerd zijn op rang en naam. Dit maakt het vinden van je jokers veel gemakkelijker, je hebt ook minder kans om de verkeerde joker te trekken, omdat de juiste joker altijd voor je ligt

– Zodra de jokers gevonden zijn, leg je de kaarten van iedereen op volgorde van hun plaats in de stapel, waarbij je de jokers op strategische plaatsen laat liggen.

– Iedereen moet zichzelf een kaart toewijzen om te schieten. Denk eraan, het doel is om de andere spelers te missen.

– Elke speler moet om de beurt rond de tafel zitten en tegen zichzelf praten en geluiden maken als “Ik ben een muur, schiet vinger” en “Ik ben een tafel, schiet het” enz. Alleen je ogen zijn gericht op het spel.

– Wanneer een speler een kaart in handen heeft, moet hij/zij deze recht naar het beoogde doel schieten. Het beoogde doel is het midden van de tafel.

– De hoogste kaart wint. Dat is makkelijk genoeg om te onthouden, maar dit spel wordt nog boeiender als je over de hele tafel schiet.

– Sommige spelers hebben liever meer dan 3 kaarten in de stapel. Met 3 of meer kaarten tegelijk schieten, is de kans groter dat je meer schoten mist.

– Sommige spelers zijn goed in “giswerk” als het op schieten aankomt, en vertrouwen op hun kennis en vertrouwdheid met het spel. Als schutter moet je je ogen en oren openhouden voor informatie.

– Je zou verbaasd zijn te weten hoeveel doelwitten met dit spel daadwerkelijk worden geraakt. Ik heb persoonlijk meer doelen geraakt dan ik kan tellen (in 1 schot) met dit spel. Het onderzoeken van de slagzone op de rode stip was even verbazingwekkend voor mij, want ik was in staat om ballen te zien inslaan aan de andere kant van de tafel met uiterste precisie. Ik was ook 14 jaar oud.

Het enige wat ik niet leuk vind aan dit spel is de stem van de spreekstalmeester. Ik ben dankbaar dat ik mijn lesje geleerd heb voordat ik probeerde te schieten (met als gevolg dat een 10-jarige bankzitter op mij schoot). Ik ben ook dankbaar dat ik mijn lesje geleerd heb over het huren van een filmprojector vorig jaar. The Day Trading Game had voor mij ook veel actie en avontuur. Sindsdien heb ik het niet meer zo vaak gespeeld.

Nu ik het veilige spel van een filmprojector huren heb gespeeld, zal ik niet meer zo bang zijn om mijn kennissen uit te dagen een kaartje te kopen en te spelen. Hoewel ik niet aanwezig zal zijn, zal ik klaar staan om de rol van “De Rijke Eikel” te spelen. Ik hoop dat ze genoeg zullen oefenen, zodat de angst om te falen voor mij geen rol meer speelt. Maar tot dan, ben ik er klaar voor. Ik heb mezelf omringd met ondersteunende vrienden en familie, en ik heb online gezocht naar het product, en ook naar omhulsels voor het product dat ik zal gebruiken. Ik heb ook met de productmanager over het product gesproken, hij heeft veel meer verstand van het product dan ik. Al met al heb ik geen spijt van de aankoop van het product.

Lees meer:

cadeauwinkel Tilburg

cadeauwinkel online 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.