shoping

Houten Speelgoedkist

Speelgoedkisten

 

Ze zijn een geweldige plek om dingen op te bergen wanneer je van kamer naar kamer verhuist, dus een van de meest gebruikte houten speelgoedkisten die je kunt hebben is een speelgoedkist met een boekenkast aan de voorkant aan de buitenkant, en de leukste houten speelgoedkist aan de bovenkant met een afbeelding van een gebouw van gebouwen en mensen erop. Deze kist is natuurlijk een favoriet bij onze meisjes, en ze zijn dol op de bouw-mysteries en het ingebouwde spel dat zich rondom de kist afspeelt. Ze zijn ook perfect om te gebruiken als “gastenkistje” met een stel kleren en snuisterijen om gemakkelijk op te ruimen. Je kunt niet fout gaan met het stadsgezicht op de voorkant. Met drie verschillende varianten van de speelgoedkist zijn ze echt de ideale gastheer of gastvrouw. De speelse wisselballen maken het ook nog eens een leuke plek om de rollen te verwisselen.

gastvrouw baan: Mannen zijn dol op dit speeltje en leggen het graag boven op de stoel van de gastheer, of in zijn/haar “gat” zoals ze zeggen. Bouwdoel: Dit speelgoed is ideaal voor alle jongens die graag dingen bouwen. Met de verscheidenheid aan kleuren kun je 3 verschillende tinten vinden van met name zacht brok rood, zacht Chocolade, of donker Kersen. I / we weten dat niet iedereen zal houden van het speelgoed dat wij leuk vinden, maar de stijl van dit speelgoed maakt het wel mogelijk voor iedereen om iets unieks te bouwen in hun eigen huis of kantoor.

Leuk voor jonge jongens: Dit speelgoed heeft een grote verscheidenheid aan speelgoed en / of activiteiten. Bovendien zijn er meerdere speelniveaus om jonge jongens bezig te houden en ze raken er niet op uitgekeken. Zodra ze zich ermee vervelen, kunnen ze gemakkelijk worden overgehaald om te eten of zelfs naar bed te gaan. Dit speelgoed is ook ideaal voor uw tienerjongens. Het is gemakkelijk te installeren: Het is gemakkelijk in elkaar te zetten en uit te pakken. Het wordt echter aanbevolen om te worden gebruikt door een kind van 12 jaar oud. Oudere kinderen kunnen er wel mee spelen, maar dat wordt niet aangeraden.

Er zijn mogelijk een paar problemen met de speelkast: Hoewel de speelkist functioneel is, is hij overdreven lief. De realistisch uitziende glazen ogen en de roze en blauwe teddybeer maken het nog aangenamer. Hierdoor is het mogelijk dat uw kind eraan verslaafd raakt. De gebruiksaanwijzing is niet zo uitgebreid als sommige andere speelgoed/spel/schrijfwerken op de markt. hoewel het van hout is gemaakt, voelt het niet zo stevig aan als het zou kunnen. maar met een beetje werk, hoe repetitief het ook is, kan het in elkaar gezet worden. zal uw kind vele jaren plezier hebben van dit speelgoed.

Lees meer

babyshower cadeau 
bibs spenen 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.