shoping

Insectenbestrijdingsmiddelen peper afweermiddel

Ongedierte verjager

De leek zou een plaag definiëren als alles wat de beschikbaarheid of het genot van een hulpbron belemmert. Dus als iemand een botanisch insectenwerend middel uitvindt, zal de botanicus zeker een net willen dragen om die insecten te vangen. Als u uw boot of koker ’s nachts in het water laat liggen, zult u zeker een mug of een mug vangen. De term insectenwerend middel is in feite afgeleid van de woorden “insect” en “afweermiddel”. Het wordt gebruikt om te verwijzen naar een product dat insecten voorkomt of afweert. Insectenwerende middelen kunnen worden bekeken in de American Heritage Britannica. Het woord insect heeft twee betekenissen. De eerste wordt gebruikt om elk vliegend of vliegend insect aan te duiden. De tweede is één enkele insectensoort. Dus doden we alle insecten? Niet noodzakelijk. We kunnen voorkomen dat sommige insecten in ons voedsel terechtkomen, of we dat nu leuk vinden of niet. Voor de Tweede Wereldoorlog werden insecticiden gebruikt, zoals DDT, die inwerkten op de gunstige effecten van muggen op groeiende gewassen. Tegenwoordig zijn er insectenwerende middelen op basis van DEET, die in de Verenigde Staten en Canada aan populariteit winnen. DEET is een chemische stof (mential oil) die effectief is gebleken bij het voorkomen van insectenbeten, zoals bijen, vliegen en teken. Het wordt vervaardigd door de Dupont Company. Andere soorten insectenwerende middelen worden gevormd door twee of meer chemicaliën te combineren. Incidenteel gebruik van insectenwerende middelen is gebaseerd op beoordelingen van de positieve effecten ervan. Dit soort afweermiddel is zeer doeltreffend op grasland. Het is effectief tegen muggen, teken en chiggers. Teken zijn een ander soort bijtende insecten. Deet of een equivalent daarvan is het actieve bestanddeel van deze beide producten.

Het industriële, op synthetische proteïnen gebaseerde afweermiddel (IR3535), ontwikkeld door het U.S. Department of Agriculture en het Missouri Department of Agriculture en de U.S. Fish and Wildlife Service, is het meest doeltreffende, door mensen gemaakte, kunstmatige afweermiddel tegen muggen dat beschikbaar is. Dit afweermiddel heeft bepaalde componenten die niet voorkomen in natuurlijke muggenafweermiddelen. Het is te verkrijgen in geconcentreerde beken, afvalwatertanks en landbouwvelden. Hoewel de meeste reviews over dit product positief zijn, is het altijd aan te raden om een semi-arrest of een volledig arrest uit te voeren om er zeker van te zijn dat de vlucht van de mug wordt gestopt. Afweermiddelen die de complexe synthetische proteïnefractie (IR3535 of R-326) van het product bevatten, behaalden een score van 72,2%, terwijl het speciaal voor honden ontworpen product een score van 72,8% behaalde in het meest insluitende gebied.

U kunt ook de met regen doorzeefde Citronella kaarsen proberen. Deze kaarsen hebben een open vlam die ongeveer 5 minuten brandt en een bepaalde geur afgeeft die muggen vermijden. Ze warmen ook niet zo sterk op als natuurlijke kaarsen. De gemiddelde temperatuuracca muggenafweermiddel voor een enkele persoon is ongeveer 105 graden terwijl de afweermiddel industrie zegt dat de temperatuur 120 graden moet zijn om door de neus van de mug te breken. Er worden verschillende concentraties gebruikt en de fabrikanten gebruiken verschillende mengsels. Ik heb me achteraf afgevraagd of het echt zo effectief was. Sinds ik een tiener was, pakte mijn moeder altijd een picknicklunch voor mij en mijn broer in. Om de een of andere reden gebruikten we nooit het dienblad en de papieren borden. Ze waste onze kleren ook met de hand. Met deescalate42 citroen afweermiddel mixIk was in staat om ongeveer drie uur uitwendig aan te brengen als bescherming tegen die vervelende witmakers. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de citroengeur van ons af was. Ik zou de calcipivicin KETO spray ten zeerste aanbevelen. mmf. Nu spuit ik op mijn koeien om ze weg te houden van de veetlades Ze lijken immuun te zijn voor de routine zomerkamp activiteitenima evenals de verschillende virussen en bacteriën en ongedierte.

Lees meer

Stijl tang

Schoonheidsspecialitste

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.