shoping

Phil en Phae

Phil and phae

Sinds 18bottle is het de missie van het bedrijf om technologie te combineren met traditionele vaardigheden en te streven naar het creëren van een verscheidenheid aan tijdloze en stijlvolle kleding voor mannen en vrouwen. Phil & Phae is begonnen als een familiebedrijf en familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in het negentiende-eeuwse Nederland en heeft er altijd naar gestreefd de beste technologie te combineren met de behoeften en wensen van de mensen die de producten gebruiken. Door een allesomvattend en bekroond lifestyleproduct te leveren, creëert Phil & Phae waarde, betaalbaarheid en duurzaamheid voor het milieu. De filosofie die het bedrijf drijft om te innoveren en te creëren is een van de belangrijkste verkoopargumenten.

Phil & Phae werd opgericht in 18 flessen door een groep koffiedeskundigen en ambachtslui. Het designteam van Phil & Phae creëert ingewikkelde ontwerpen en concepten voor het merk. De creatieve directeur, Maxime van der Putga (49), is gespecialiseerd in hout-/oriëntaal borduurwerk en kettingsteek. De interieurontwerper van het merk, Vans Keizers, 42, uit België, staat bekend om zijn innovatieve tafel- en stoelontwerpen. Het is de toewijding van het bedrijf aan de bescherming en verbetering van de natuurlijke hulpbronnen van de aarde die hen heeft geleid om een van de top ranking designer huis en interieur decoratie bedrijven in de wereld te worden. In 18 flessen is Phil & Phae decorateur chanyou geïnspireerd door een breed scala aan invloeden, waaronder klassieke Europese stijl, Caravaggio, levenslustige oosterse geuren en aardse stoffen en patronen. Het bedrijf is modern maar evenwichtig met een oog voor klassieke details. De ontwerpen worden gecreëerd geïnspireerd door een liefde voor de wereldberoemde modemerken zoals Chanel, Dior en Gucci. Naast deze merken brengt het huis vanPhil & Phae ook een eerbetoon aan het werk van andere ontwerpers zoals Michael prepaid, Paul Goodman, Lucky cat, Resistance, Jack inflamm,TYUREI, Loulou de la Falaise, Yugoslavian Rayon, Mindcases, Tomie Rust, Yves Saint Laurent, Yves Saint helpt en historian Jack assortimenten.

De Phil & Phae tassen zijn gemaakt met het exclusieve belang van de designermerken. De speelse figuren op het opvallend gestileerde microvezeldoek voegen individualiteit en diepte toe terwijl ze de klassieke vorm van een vrouw aannemen. De close-ups van de gezichten van de personages in het exquise art-deco interieur bieden een ontroerende intimiteit van licht en herinnering. De close-ups van de personages, de verlichting en de kleur vullen de ruimte met een verwarmend gevoel van nostalgie. Aan de andere kant bieden de dichte microvezeldoeken een eenheid van buiten naar binnen. Het effect van de rijke texturen van de gezichten van de personages in de decoratie van de microvezeldoeken creëert een unvice versa effect.

Voor modeliefhebbers die graag accessoires dragen, zijn de tassen van Phil & Phae precies de juiste keuze. De nauwgezette aandacht voor details van het product verhoogt de kwaliteit van het product. Bovendien voegt het minimalisme van de Leatherwick.inet in de stiksels, de binnenvoering, de schoenovertrekken een luxueus gevoel toe aan hun ontwerp. De organisatoren van de tas zijn netjes geplaatst. Bovendien wordt de tas snel vastgezet met banden die stevig zijn bevestigd. De verstelbare borstriem is ontworpen voor comfort. U kunt de riem gemakkelijk verstellen zodat deze niet te los of te strak zit. Het interieur van de tas is ruim genoeg om een groot aantal voorwerpen zoals kleding, boeken of andere dingen in op te bergen. De vakken kunnen ook netjes worden georganiseerd. Zowel vrouwen als mannen kunnen deze luxe tas dragen. Er zijn verschillende soorten van dit merk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, kleuren en stijl voor u om uit te kiezen.Phil & Phaige bagsare echt perfect voor je. Bovendien, deze luxe tassen komen gratis met elke nieuwe generatie. U kunt gemakkelijk gaan voor een van deze luxe opties van thuis.

Lees meer

Marmar

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.