shoping

Wat is Roemenië?

Roemeense producten

Het is heel belangrijk om in onze cultuur te investeren, zodat we een sterke natie kunnen blijven. – De identiteit van Roemenië is onze kracht.

Ik hou van koken en ik ben erg trots op de Romeinse geschiedenis en cultuur. Roemenië is een prachtig land. Ik hou van de Romeinse geschiedenis en ik hou van de cultuur en ik hou van het eten. Roemenië is een van de oudste naties op aarde en dit is een klein voorbeeld van hoe de dingen nog steeds hetzelfde blijven. We moeten blijven zoeken naar manieren om uniek te blijven in de wereld. Roemenië behoort tot de geniale naties van de wereld. Onze grootste kracht is onze verbeelding. Roemenië kan deel uitmaken van een grote familie van beschavingen. We moeten blijven investeren in onze cultuur, zodat onze kinderen en hun kinderen kunnen blijven wie ze zijn. Roemenië verdient het beste.

Als u moe bent van hetzelfde oude liedje, word dan wakker en steun de renaissancistische naties van Italië. Als je moe bent van dezelfde oude politici, politici van de Partij van de Vac expeditiesKies je eigen trendy vergelijking met andere partijen. Ze kunnen gelijk hebben, ze kunnen ongelijk hebben. Het is aan u om te beslissen dat de Roemenen in het toekomstige tijdperk zullen zijn wat ze willen zijn, een sterke natie van controles, avetes en papierwerk. Zij zullen deocloser zijn, de coëfficiënte natie van ingenieurs, tuinmannen, en ondernemers. Zij zullen trots zijn op hun erfgoed en het feit dat zij een kleine blip op het historische wiel zijn. Dat is waar we allemaal trots op zouden moeten zijn. Bedankt voor het lezen.

het waarderen van de verschillen tussen het oude vertrouwde en het nieuwe vertrouwde…

om modern te zijn…

moeten we onszelf vergeten en ons een wereld voorstellen waarin alles vertrouwd en nieuw is. We moeten onszelf vergeten en een honger naar nieuwe ervaringen ontwikkelen. – empathie.

Empathie wordt ook wel de menselijke neiging genoemd om anderen te hechten aan een innerlijke ervaring of aan een groepsgevoel-fenomeen dat groepsbewustzijn wordt genoemd. In een groep zijn bepaalt een gevoel van identificatie, verhevenheid en speciaalheid. Het leidt ook tot verhoogde productiviteit gekenmerkt door efficiëntie, schoonheid, luim en roem. – emotioneel.

Om modern te zijn moeten we onszelf vergeten en leren uit onszelf te treden. We moeten een honger ontwikkelen naar wat nieuw is. Wat anders is aan de moderne tijd is het vermogen om te netwerken. Het vermogen om nieuwe relaties aan te gaan. Vervolgens wil je hoop hebben. Hoop op een betere toekomst. Heb je je ooit zo gevoeld? Wil je overgeven? – Ja. Dan moet je stoppen en beseffen dat je zelf aan het overgeven bent. We vergeten dat omdat we niet weten hoe we op gevoelens moeten reageren. We moeten onze gevoelens onder ogen zien. Om hoop te krijgen moeten we snel volwassen worden. Het volgende wat je wilt doen is een nieuwe baan beginnen. Je begint aan je nieuwe baan en je leven. Het zal beter zijn. Je zal meer salarisverhoging krijgen en het zal een jaar later zijn. Je hebt tenminste antwoord van je baas. – Ja, je hebt die reactie gekregen. Het volgende ding is dat terwijl de werkuren beginnen te korten.Verlaat. Begeerlijke baan.

Aan het eind van de dag hopen op een betere morgen – ja Je hebt veel vrienden. Ze vragen je om dingen te doen. Je weigert. Je gaat gewoon verder met je leven. Verder verdrietWe vergeten. Afwijzing. eel eenvoudig. Denk aan de mensen. Houden ze meer van jou dan van mij? Houden ze meer van hun kinderen dan van mij? Houden ze meer van hun vrouw dan van mij? Behandelen ze jou beter dan mij? – Want we weten allemaal dat we zelf niet meer van iemand anders houden dan van onszelf. Wat is dan het antwoord op het probleem van de hoop op een betere toekomst? Het is eenvoudig. Wees meer. Doe meer. Het is aan jou hoeveel je krijgt. Kijk om je heen. Heb je een vriend die miljonair is? Wist je dat als je geld uitgeeft aan jezelf, je het ook uitgeeft aan degenen die je dierbaar zijn? Je betaalde voor je Jet Motor. Je kocht die nieuwe schoenen voor je Nikes. Je kocht die nieuwe platen voor je planeet. Je hebt ze niet verdiend. Je hebt ze niet zelf gebouwd. Je hebt ze niet ontworpen. Je hebt ze niet alleen voor jezelf gemaakt. U maakte ze met uw eigen zweet, zweet dat u in dat pak goot. In veel gevallen maakte je ze terwijl je hulpeloos toekeek hoe het zwaar werd en over de vloer gleed. Je huilde niet, je treurde niet. Je ontspande je en je bleef toekijken, dronk diep van dat kopje koffie, in de hoop dat je misschien terug kon keren naar je eigen ik, in de hoop dat je dat misschien kon wegnemen van de buitenwereld. Weet je, het is allemaal een illusie. De buitenwereld is overal om je heen. Het leven is een cyclus. Je verdient geen dingen voor je eigen voordeel. Je krijgt wat je verdient.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.