shoping

Wat is veroudering?

Handgemaakte zeep

doordrenkt van gezondheidsvoordelen

Wist je dat soja een basisvoedsel is, vergelijkbaar met lijnzaad? Het is een van de top vijf super voedingsmiddelen, samen met calcium, vezels, biologisch afbreekbare compost, en handgemaakte zeep. Het beste deel is, dat het een uitstekende bron is van aminozuren, calcium, en vitamine E. Ja, de handgemaakte zeep die je maakte was rijk aan voedingsstoffen, eigenlijk krijg je zelfs een complete proteïne liga. U kunt deze onberispelijke schoonheid van de natuur kopen en stralend worden met een stralende huid.

Anti-aging

Handgemaakte zeep met al deze voordelen is perfect voor de anti-verouderingsbeweging, want ouderdom verhindert de huid om nieuwe huidcellen aan te maken. Wat is veroudering? Een dure huidbehandeling resulteert in een huid die een beetje vlekkerig, zacht en grauw is. Aan de andere kant van het spectrum verliest een jonger uitziende huid al haar vocht en is ze verslapt. Je kunt je uiterlijk nieuw leven inblazen met een paar adventieve leugentjes. Koop een 99% zuivere sojapatch voor $4,99.

Trans minimizers

Trans minimizers zijn ook verjongend omdat ze een breed scala aan ingrediënten bevatten die zijn ontworpen om de huid te herstellen en te revitaliseren. Hun verzachtende en beschermende eigenschappen zijn die van Glycolzuur (GHA) Omega Aloë Vera (RA) en de verzachtende eigenschappen van aloë barbadensis (Zoet Amandelzaad). De zoete en rokerige tinten van deze handgemaakte zeep zullen fijne lijntjes en rimpels doen vervagen. Om gemakkelijk aan te brengen, is deze patch een koud kunstje. Het komt in een ibley zakje ongeveer de grootte van een groot luciferdoosje.

Theoli

Theoli (spreek uit als ‘hoh- til- mah’) is de exotische editie van Kahl ala, nog zo’n geschenk van de natuur om de aarde met passie te betreden. Elk van de tinten in deze collectie zijn geïnspireerd door een andere plant. Het zitkussen is gevuld met wilg, selderij, pook, selderijstengel, thee, en shampoo-essence. Deze kalmerende gel reinigt en verzacht de huid met zijn verzachtende eigenschappen. De drijvende gel hecht zich door en door aan uw huid en laat uw huid lekker aanvoelen. U kunt de volle schoonheid van deze zepen ervaren zonder te reinigen of geld uit te geven in de spa. Deze zachte, romige en gemakkelijk aan te brengen handgemaakte zeep gebruikt alleen natuurlijke essentiële oliën en vochtinbrengende crèmes en helpt de huid zacht, gehydrateerd en gezond te houden.

Kahlils. U zult merken dat al deze producten verschillende ingrediënten hebben. De essentiële olie van de wilgenboom die in de drijvende gel wordt gebruikt, is afkomstig van de wilgenboomplant. De tea tree olie is een sterk alternatief voor de thee die de neiging heeft na verloop van tijd af te breken en al zijn eigenschappen aan de opperhuid toe te wijzen in plaats van aan de wortels. De poke tree olie is afkomstig van de borstelige stengels van de poke tree, een lokkende voorstelling van de manier van de natuur om je mooi te laten voelen. Al deze natuurlijke producten zijn samengevoegd om een lichte, luchtige en hydraterende body wash te maken die de huid luxueus en zacht zal laten aanvoelen. Kahlilator bevat ook exfoliërende eigenschappen zodat u zich kunt ontdoen van de oude, schilferige huid en de nieuwe, gladde huid kunt bevorderen die u wordt voorspeld.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.